Знак упозорења за електричну ограду

Међународни знак упозорења за електричну ограду

Знакови упозорења за електричну ограду су неизоставни део сигурносних мера које треба предузети при имплементацији електричне ограде. У сагласности са међународним стандардима, знакови за електричне ограде су дизајнирани да обезбеде безбедност како за власнике тако и за кориснике ограде. Са ЦЕ-ознаком и испитаним од стране независног тестирачког центра, знакови за електричне ограде су гаранција квалитета и сигурности.

Заштитите своју безбедност и безбедност других, захваљујући знаковима за електричну ограду Геми Елеттроница. Сваки власник електричне ограде би требао да обезбеди постављање знакова упозорења на ограду која граничи са јавним пролазима. Ово је неопходно ради спречавања непријатних случајева удара који би могли угрозити безбедност људи и животиња.

Избор између пластичних или металних знакова је на Вама. Знакови су доступни у различитим материјалима и димензијама. Пластични знакови за електричне ограде су неопходни у случајевима када ограда се налази на недостижном месту или када је потребно да буде лакше премештена. Метални знакови су препоручљиви када је ограда лоцирана на приступачној позицији и када на ограду може да утиче врста климатских услова. Без обзира на избор, знакови за електричне ограде су испитани и одобрени за коришћење у свим условима.

Према пропису А12, електричне ограде су потпуно легални системи ако су опремљене знаковима упозорења. Стога је важно да пре постављања ограде проверите локалне законе и прописе који се односе на електричне ограде. Геми Елеттроница вам нуди целокупну подршку при избору и постављању електричне ограде, укључујући и избор знакова упозорења.

Избор знакова упозорења за електричну ограду такође зависи од ваших потреба. Ако сте поседујете велико пољопривредно имање, избор металних знакова је препоручљив како би осигурали да су знакови јасно видљиви и у случају лоших временских услова. Ако сте поседујете мали врт или градски балкон, пластични знакови су идеалан избор како би заштитили себе и своју околину од непријатних случајева удара.

Знакови за електричне ограде су доступни у различитим језицима и дизајнима. Ово омогућава да се адаптирају на различита културна окружења и да буду разумљиви за све кориснике. При избору знакова, узимају се у обзир и међународни стандарди за електричне ограде како би се обезбедила јасноћа и ефикасност упозорења.

Попут свих осталих електричних система, и електричне ограде захтевају одржавање и редовно проверавање. Знакови упозорења такође захтевају одржавање и могу бити уклојени или оштећени због разних спољних фактора. Редовна провера знакова је неопходна да би се обезбедила непрекидна безбедност и ефикасност електричне ограде.

Укратко, знакови упозорења за електричне ограде су неизоставни део система ограде и обезбеђују безбедност и безбедност других. Целокупну подршку при одабиру и постављању ваше електричне ограде можете наћи у Геми Елеттроница, компанији са годинама искуства и квалитета у производњи електричних ограда и прилагођених решења. Заштитите своју безбедност и безбедност других, изаберите знакове упозорења за електричну ограду који одговарају вашим потребама и стандардима. Контактирајте нас да сазнате више о нашим производима и услугама.

Read more »

Postoji 1 proizvod.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Tabella segnaletica recinto elettrico - Gemi Elettronica
  Знакови упозорења за електричну ограду
  Геми Елеттроница ПВЦ натписна плоча "ПАЖЊА" за електричне ограде електричне ограде електричне ограде електрифициране ограде Димензије стола: 10x20cm Материјал: PVC Штампа: неизбрисиво
  315 RSDCena
  Tabella segnaletica recinto elettrico - Gemi Elettronica
   Знакови упозорења за електричну ограду
   Геми Елеттроница ПВЦ натписна плоча "ПАЖЊА" за електричне ограде електричне ограде електричне ограде електрифициране ограде Димензије стола: 10x20cm Материјал: PVC Штампа: неизбрисиво
   315 RSDCena

   Questions and Answers

   Електрична ограда: чему служи?

   Електрична ограда Геми - 100% произведена у Италији - користи се за одбијање дивљих животиња као што су дивље свиње, јелени, лисице итд. Сврха електричних ограда је заштита територије од ружних инвазија. Такође се користи за држање животиња као што су краве, овце, свиње итд. То нема везе са ловом. Поседујемо све правне сертификате за производњу и продају електричних ограда. Ово је једино законско решење за оне који желе да заштите своје засаде.

   Да ли је електрична ограда опасна за људе?

   Електрична ограда за животиње није опасна ни за људе ни за животиње. Као и за све, чак и за електричне ограде постоји стандард који утврђује вредности које треба поштовати. Енергезатор ограде је производ који емитује испрекидане импулсе ниске ампераже.

   Шта вам је потребно за електричну ограду за дивље свиње и друге животиње?

   Да бисте направили електричну ограду за животиње потребни су вам: Геми енергисер - 100% Маде ин Итали - за ограде које одводе струју до ограде, електрична проводна жица за ограду и изолатори за електрифициране ограде причвршћене на стубове да држе жицу .

   Зашто уметнути 3 стуба за уземљење електричне ограде?

   Уземљење је основна ствар за функционалност електричне ограде за животиње, па се препоручује да се то уради исправно. Да би се остварило укупно пражњење струје помоћу енергајзера, потребно је извршити уземљење убацивањем 3 поцинкована стуба од 1 метар у земљу. Морају бити постављени на удаљености од 3 метра, 80 цм у влажној земљи и 20 цм споља, а затим их спојити жутим каблом. Заједно са електричном оградом испоручујемо само 1 метар кабла који се мора прикључити на први стуб. Препоручује се да се то уради тамо где постоји вегетација, дакле влажно земљиште. Аридно земљиште није проводљиво. Према спроведеним тестовима, постављањем 3 стуба на било који терен, неће бити проблема са функционалношћу. Ако ставите само један колац, снага струјног филца биће мања од његовог домета и животиње ће моћи да пређу ограду.

   Колико дуго траје батерија за преносиви енергајзер и који да користим?

   За Б12 енергајзер довољно је користити аутомобилску батерију од 12В 40Ах. Аутономија, ако нема дисперзије у електричној огради, је око 10/12 дана. Иначе траје мање.

   Струја је мало далеко од ограде за електричне животиње. Шта да радим? Како спојити две ограде?

   Ако је струја далеко од електричне ограде, за ваш Геми енергисер - 100% произведен у Италији - имамо високонапонски укрштајући кабл који може да ради на површини или испод земље, без пражњења. Са овим каблом могуће је водити струју по огради, без икаквог распршивања. Кабл за електричне ограде се такође може користити за спајање две ограде, затим спојити један крај са првом оградом, а други крај са другом оградом, када је мало растојања између једне ограде и друге.

   Како видети да ли има струје на огради?

   Да бисте проверили да ли постоји струја на електричној огради за животиње, само однесите врх шрафцигера са изолованом дршком неколико мм даље од жице за ограду. У тренутку када чујете куцање, то значи да постоји струја на електричној огради.

   Како инсталирати електричну ограду?

   Енергезатор се не може држати на отвореном. Мора се држати у затвореном простору како би се спречило оштећење од временских прилика. Да би испразнио сву своју струју, мора се уземљити убацивањем 3 поцинкована стуба од 1 метар у земљу. Морају се поставити на удаљености од 3 м, 80 цм у земљи (мокро) и 20 цм споља, а затим спојити жуто-зеленим каблом. Уређај има црвени позитивни кабл на свом излазу који је повезан са оградом и жуто-зелени кабл који је повезан са првим уземљеним стубом. Никада немојте повезивати два електрификатора на исту жицу, јер се два импулса могу међусобно поништити, узрокујући проблеме. Можете повезати два електрификатора на исту ограду, али их држите на две одвојене жице.