Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Бренд ГЕМИ је рођен 1983. године из искуства Доменика Ђангрека, специјалисте у области индустријске електронике и аутоматизације. ГЕМИ се увек истицао својом високом технологијом и професионалношћу, како у дизајну и развоју производа, тако и у пажњи према купцу. Део овог фокуса је могућност тестирања производа у трајању од 100 дана, са пуним повраћајем новца и без потребе за навођењем разлога.
Вредности ГЕМИ-ја су његове предности: квалитет, поштење и услуга корисницима. Током година, компанија се истакла у производњи усисивача за димњаке, уздижући се на врх сектора широм света.

Водећи производ производње је усисивач ГЕМИ, резултат сарадње између Басилицата Инновазионе (ИнноватионФацтори Сцарл) и Универзитета Басилицата - Департман за инжењерство и физику животне средине у „Пројекту развоја система за оптимизацију иновативни систем усисавања“.

Међутим, пројекти се овде не заустављају: ГЕМИ Елеттроница сарађује са универзитетима и стручним институтима, на истраживању и развоју производа који су увек у првом плану

Наши сертификати за извлачење камина

Gemi у Европи

Цертификати

Gemi Elettronica - Registered Trademark